Hlavní obsah

Trolejbus s cestujícími vrazil v Hradci Králové zezadu do náklaďáku

– Hradec Králové
Novinky, kub

Následky srážky trolejbusu s náklaďákem řešili ve středu dopoledne záchranáři v Hradci Králové. V trolejbusu se zranil jeden člověk, kterého záchranka přepravila do nemocnice. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Srážka trolejbusu s nákladním autem v Hradci Králové

Článek

Nehoda se stala v Sokolské ulici, která je součástí silničního okruhu města. V trolejbusu cestovalo podle hasičů dvanáct lidí. Všichni cestující byli při příjezdu hasičů již venku mimo havarované vozidlo.

Řidič nestačil zabrzdit před přejezdem, z převráceného auta vystoupil sám

Krimi

Podle prvotních informací byli na místě tři zranění, mluvčí záchranky Ivo Novák později upřesnil, že zdravotníci odvezli do nemocnice jednoho lehce zraněného.

„Trolejbus byl z místa nehody odtažen a nákladní auto bylo odstaveno mimo silnici. Vozovku jsme uklidili a zásah ukončili," sdělila mluvčí hasičů Martina Götzová po 10. hodině.

Dívka po půllitru červeného dostala smyk, zastavila o stromy

Krimi

Trolejbus narazil do zadní části nákladního auta, nejvíce byla poškozena část u řidiče trolejbusu. Škodu vyšetřovatelé neupřesnili.

Reklama

Související články

V Plzni se srazil trolejbus s hasičským autem

Na křižovatce plzeňských ulic Americké a Sirkové, které patří k nejrušnějším ve městě, se ve čtvrtek večer srazil trolejbus s drážním vozidlem hasičů....

Výběr článků

Načítám