Hlavní obsah

Třináctiletou dívku prý zneužila její známá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Bruntálští policisté řeší případ pohlavního zneužití třináctileté dívky. Zneužít ji měla její třiadvacetiletá známá. Intimní styk obou žen měl být podle policie z obou stran dobrovolný.

Foto: Jiří Smutný

Ilustrační foto - vánoční strom před divadlem

Článek

"Policejní komisař zahájil trestní stíhání 23leté ženy pro trestný čin pohlavního zneužívání. Na konci září v domku v obci na Bruntálsku pohlavně zneužila 13letou dívku. Obviněná takto jednala ačkoli věděla, že poškozená je mladší 15 let," sdělila ve středu Novinkám policejní mluvčí Lucie Krašteničová.

Žena podle informací ČTK ale obvinění odmítá a dokonce si proti rozhodnutí o zahájení trestního stíhání podala stížnost. "Tvrdí, že v době, kdy mělo ke zneužití dojít, byla opilá a nepamatuje si nic z toho, co se v domku odehrávalo," řekl ČTK dobře informovaný zdroj, který nechtěl být jmenován.

Policisté prošetřují také podezření na muže z Olomoucka, který měl se stejnou nezletilou dívkou v jedné rekreační chalupě souložit.

Reklama

Výběr článků

Načítám