Hlavní obsah

Třináctiletá dívka je stále nezvěstná. Policie zná totožnost muže, s nímž ji viděli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec
Aktualizováno

Policie zatím bezúspěšně pátrá po 13leté dívce z Liberce, která zmizela v úterý při cestě do školy. Policisté dostali desítky poznatků od občanů, které nyní prověřují. Totožnost neznámého muže již znají.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

„Dostali jsme od občanů desítky poznatků, které nyní policisté prověřují. Bohužel bylo zatím dosavadní pátrání a prověřování neúspěšné,“ řekl Novinkám mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie hledá 13letou dívku z Liberce, naposledy ji viděli s neznámým mužem

Krimi

Podle něj policisté pracují také v terénu, a to nejen v Liberci, ale také v jeho okolí. Poznatků směrem k pohybu dívky policisté dostali z celé České republiky.

Mluvčí rovněž zmínil, že kriminalisté už znají totožnost muže, se kterým byla dívka spatřena na zastávce Stadion. Více podrobností k němu policisté nezveřejnili.

Byla u nádraží

Zároveň kriminalisté zjistili, že se dívka měla v dopoledních hodinách nacházet v blízkosti nádraží Českých drah v Liberci. Požádali proto cestující, kteří byli na nádraží a v jeho okolí, případně cestovali vlakem a mohli vidět pohřešovanou, aby informace zavolali kriminalistům.

Že dívka zmizela, nahlásila její matka v úterý vpodvečer. Dívka odešla v úterý v sedm ráno do školy. U sebe nemá mobil a měla jen drobné peníze.

Dívka je vysoká asi 160 cm, má modré oči a blond vlasy. Na sobě měla prošívanou bundu bílé barvy se zapínáním na zip, strečové kalhoty černé barvy s dírami na kolenou, černé plátěné boty s bílými kostičkami, tričko černé nebo khaki barvy a černou mikinu s kapucí.

Jakékoliv informace o pohřešované přijme linka 158 nebo policejní služebny. Po dívce policie pátrání v systému Dítě v ohrožení.

Reklama

Výběr článků

Načítám