Hlavní obsah

Třicetiletý muž se zabil u zříceniny hradu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BŘECLAV

Po pádu ze skály nedaleko Klentnice na Břeclavsku zemřel v pondělí ráno třicetiletý muž z Brněnska. Neštěstí se podle policie stalo kolem deváté hodiny nedaleko zříceniny Hradu Sirotčí hrádek.

Článek

Policii přivolaly děti, které si hrály pod hrádkem a uslyšely náraz. "Zraněnému muži se snažila záchranná služba poskytnout pomoc, ale zranění byla natolik vážná, že v sanitce zemřel," uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová.

Nedaleko pak policisté našli osobní automobil a podle údajů kontaktovali příbuzné, kteří muže identifikovali. "Vzhledem k tomu, že byl na místě sám, nelze zatím uvést, zda se jednalo o nešťastnou náhodu, nebo o ukončení života sebevraždou," řekla mluvčí. Byla nařízena pitva.

Sirotčí hrádek je volně přístupná zřícenina středověkého hraničního opevnění z poloviny 13. století, zbytky zdí stojí na strmých skalách. Je to jedna z dominant Pavlovských vrchů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám