Hlavní obsah

Tři muži zmlátili v Břeclavi 15letého chlapce kvůli cigaretě, přišel o ledvinu

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Břeclavská policie od nedělního večera pátrá po trojici pachatelů, kteří brutálním způsobem v ulici Jana Palacha napadli patnáctiletého chlapce. Ten se musel v nemocnici podrobit akutní operaci a je nadále ve velmi vážném stavu.

Článek

Podle dostupných informací chlapec přivolal telefonem matku, která ho převezla do nemocnice. Ihned byl operován, lékaři mu museli odebrat ledvinu, má nejspíš poškozená také játra a slezinu.

"O napadení zatím mnoho nevíme. Oběť byla po převozu do nemocnice operována a zatím nevypovídala," řekla mluvčí policie Kamila Haraštová. Hoch matce při jízdě do nemocnice údajně řekl, že jej okolo 21:00 nedaleko hotelu Terezka v centru Břeclavi zastavili tři muži a požádali jej o cigaretu. Neměl ji, a proto jej prý zbili.

Incident se odehrál nedaleko hotelu Terezka, kde byl zraněný chlapec nalezen. K útoku nejspíš došlo mezi osmou a devátou hodinou večer ve chvíli, kdy šel chlapec od mostu k obchodnímu centru.

"Žádáme občany, kteří se ve večerní době v dané lokalitě nacházeli a mohli by poskytnout jakékoliv informace k události, aby se s námi spojili prostřednictvím tísňové linky 158,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám