Hlavní obsah

Tři mrtví při nehodě dvou aut na Přerovsku. Na Mělnicku se zabil motorkář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tři lidé v neděli v podvečer zemřeli při nehodě dvou osobních aut u Horní Moštěnice na Přerovsku. Další tři lidé byli zraněni, řekl mluvčí hasičů a záchranné služby Zdeněk Hošák.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Okolnosti nehody vyšetřuje policie. Silnice je nyní uzavřena a doprava je odkláněna, řekla policejní mluvčí Marie Šafářová.

U Medonos zemřel motorkář

Další tragická nehoda se stala v neděli večer u Medonos na Mělnicku. Zemřel tam motocyklista, který se při předjíždění srazil s osobním autem. Utrpěl zranění, kterým na místě podlehl, řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Podle prvotních informací nebyl nikdo další zraněn.

Dva mrtví na Klatovsku

Na Klatovsku u Velkého Boru zemřeli po nehodě další dva lidé. Asi dvouleté dítě transportoval vrtulník do nemocnice v Plzni. Silnice Horažďovice-Plzeň je uzavřená.

"Šlo o muže a ženu ve věku kolem 35 let, kteří byli na místě mrtví. Dítě s úrazem hlavy transportoval vrtulník na emergency," řekla mluvčí krajské záchranky Lenka Ptáčková.

Podle policejní mluvčí Dagmar Jirouškové se na silnici srazily dva osobní automobily. Ve druhém voze nebyl podle informací ČTK nikdo zraněn. Na místě zasahují tři jednotky hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám