Hlavní obsah

Tři lidé zahynuli v hořícím autě

HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU

Tři lidé zahynuli v noci na úterý při dopravní nehodě, která se stala u Hrušovan nad Jevišovkou na Znojemsku. Ve voze Škoda Favorit cestovala žena a dva muži. Auto z neznámých příčin vjelo nejprve do protisměru, pak sjelo z vozovky, čelně narazilo do stromu a vzňalo se, řekl mluvčí hasičů Jaroslav Haid.

Foto: Dana Ehlová

Patnáctý díl Divadelního plesu v Dobrušce se kvapem blíží a Zdeněk Zahradník (vpravo) se souborem Divadélka Na štaflích tvrdí: Kdo si hraje, nestárne.

Článek

Vůz havaroval okolo 01:00 na silnici v úseku Hrušovany nad Jevišovkou - Drnholec. Hořícího auta si všiml taxikář, který událost oznámil hasičům a trojici se snažil pomoci.

"Vše bylo marné. Do našeho příjezdu auto pohltil oheň," doplnil mluvčí.

Vyšetřování příčin neštěstí bude podle znojemského policejního mluvčího Jindřicha Hujňáka trvat několik týdnů. "Až nadcházející pitva ukáže, zda osádka auta zahynula při čelním nárazu do stromu, nebo až při požáru," řekl.

Příčina nehody neznámá

Vozidlo pravděpodobně řídila čtyřiačtyřicetiletá žena z Brna. Pro policii zatím zůstává záhadou příčina nehody. Ještě dnes ráno po ní na místě pátrali znojemští dopravní policisté. Po čelním nárazu favoritu do stromu se poškodila palivová nádrž auta. Z ní pod vozidlo vytekl benzín, a automobil se proto rychle ocitl v plamenech. Škodovka je zcela zničena.

Hasiči museli nejprve uhasit nebezpečný požár. Teprve pak se mohli vyprošťovací technikou dostat až k ostatkům obětí neštěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám