Hlavní obsah

Tramvaj se v Plzni srazila s dodávkou charity

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Tramvaj s dodávkou městské charity se ve středu po poledni srazila v centru Plzně. Záchranná služba z místa odvezla do nemocnice jednoho zraněného.

BEZ KOMENTÁŘE: Tramvaj se v Plzni střetla s dodávkou charity Video: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

K nehodě došlo před křižovatkou ulic Solní a Sedláčkova. V péči zdravotníků skončil řidič vozidla, který převážel staršího seniora. Provoz na tramvajové lince byl na několik desítek minut přerušen, policisté místo zprůjezdnili po více než půl hodině.

Podle dispečerky záchranné služby Andrey Divišové nebyl zraněný řidič dodávky v přímém ohrožení života. Svědci na místě uvedli, že po nárazu vystoupil z vozidla, obešel ho a pak se skácel na chodník. Stěžoval si přitom na intenzivní bolest v zádech. „Pomáhali jsme záchranné službě s jeho naložením na nosítka,“ řekl mluvčí hasičů Pavel Poncar.

Policejní mluvčí Michaela Raindlová sdělila, že viníkem nehody je řidič dodávky. „Vyjížděl od levého kraje vozovky do jejího středu směrem ke kolejím a nevšiml si projíždějící tramvaje,“ uvedla Raindlová s tím, že policisté to vyhodnotili jako nesprávný způsob jízdy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám