Hlavní obsah

Traktoristu znovu obvinili, že vjel policistům do cesty při honičce s dealerem

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Policisté znovu obvinili traktoristu, který jim předloni v říjnu u Holostřev na Tachovsku vjel do cesty během pronásledování jiného vozidla. První obvinění zrušil loni v létě dozorující státní zástupce s tím, že je nutné prověřit i případnou spoluúčast na nehodě ze strany řidiče policejního vozu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního auta na TachovskuVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Soudní znalec nyní potvrdil, že řidič traktoru měl dostatek času, aby při dostatečném věnování se dopravní situaci mohl zareagovat a srážku s policisty odvrátit,“ uvedl žalobce Pavel Reiser. Podle něj je řidič traktoru stíhán pro těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, neboť při nehodě se vážně zranila policistka.

Policisté, kteří na Tachovsku narazili do traktoru, pronásledovali drogového dealera

Krimi

Policejní hlídka tehdy stíhala vozidlo BMW, jehož řidič nereagoval na pokyn k zastavení. K havárii došlo při výjezdu z obce, kde traktorista odbočoval vlevo ze silnice na polní cestu. Po nárazu zůstal traktor převrácený a rozlomený vejpůl na silnici, policejní vůz skončil na střeše v příkopu.

Policisté obvinili traktoristu, který jim vjel do cesty při honičce s drogovým dealerem

Krimi

Podle obvinění se traktorista řádně nepřesvědčil, zda může bezpečně odbočit, a manévr zahájil už v době, kdy jej předjíždělo policejní vozidlo se zapnutým majákem, které pronásledovalo jiný automobil.

Řidič pronásledovaného vozidla byl později zadržen policií u Horšovského Týna. Ukázalo se, že jde o drogového dealera. Ten den kriminalisté zatýkali několik překupníků pervitinu a ujíždějící řidič byl jedním z podezřelých.

Reklama

Výběr článků

Načítám