Hlavní obsah

Střelec z Bělé pod Bezdězem zemřel v nemocnici

Právo, ČTK, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bělá pod Bezdězem
Aktualizováno

Padesátiletý muž, který zastřelil v Bělé pod Bezdězem matku se synem a následně se postřelil, ve středu po poledni v nemocnici zemřel. Informoval o tom mluvčí policie Pavel Truxa. Střelba byla tragickým vyvrcholením dlouhodobých sousedských sporů.

Dva lidé zemřeli po střelbě v Bělé pod Bezdězem.

Článek

V úterý večer se nejprve tři lidé, kteří bydleli v sousedství v jedné z ulic v Bělé, začali hádat. Nejspíš už to byla několikátá tahanice. Spor přešel v tragédii.

Padesátiletý muž po hádce odešel domů, tam vzal střelnou zbraň a vrátil se k sousedům. Ve vypjatém okamžiku zastřelil 71letou ženu a 40letého muže.

„Dlouhodobější sousedské spory vyvrcholily ve vzájemné napadení. Muž poté odešel do svého domu, kde si vzal svou legálně drženou zbraň a vrátil se na místo, kde zastřelil ženu a muže, šlo o matku se synem,” řekl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

BEZ KOMENTÁŘE: V Bělé pod Bezdězem se střílelo, dva mrtví a jeden těžce zraněnýVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

„Pak obrátil zbraň proti sobě a pokusil se o sebevraždu,” řekl Právu Truxa. Ve středu po poledni útočník v pražské nemocnici zemřel.

Mluvčí policie doplnil, že muž útočil dvěma zbraněmi. Obě držel legálně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám