Hlavní obsah

Strážníci zachránili opilce, který spadl do Bečvy

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské Meziříčí

Muže, který byl již na hranici mezi životem a smrtí, zachránili v pátek v noci pohotovým a profesionálním zásahem strážníci Městské policie ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku. Zcela bezvládného ho vytáhli z Rožnovské Bečvy, poskytli mu první pomoc a udrželi ho při vědomí do příjezdu záchranářů.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Strážníci vyjeli k Rožnovské Bečvě po anonymním oznámení, že u bývalé hasičské zbrojnice spadl muž do řeky. Na místě skutečně nalezli bezvládné tělo muže, který ležel uprostřed řeky,“ informovala v pondělí mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.           

„Muž byl v přímém ohrožení života. Dva ze zasahujících strážníků skočili do Bečvy a přebrodili se k němu a přitáhli ho ke břehu. Na místo ale nemohlo přijet vozidlo rychlé záchranné služby, tak ho ještě kus cesty odnesli a pak předali záchranářům,“ popsal celou událost ředitel městských strážníků Ivan Kadora.

Ukázalo se, že muž byl silně opilý, v šoku, podchlazený a s tržnou ránou na  hlavě a oděrkami na celém těle. Hlídce později uvedl, že do vody spadl. Skončil v nemocnici ve Valašském Meziříčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám