Hlavní obsah

Starý muž uhořel v domku na Rychnovsku

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŠACHOV

Osmaosmdesátiletý muž zemřel v úterý odpoledne při požáru rodinného domku Šachově na Rychnovsku. K ohni se sjelo pět jednotek hasičů, kteří po uhašení nalezli v jedné z místností tělo majitele domu.

Článek

Požár ohlásila krátce po poledni sousedka po upozornění dcery majitele, která jako první zpozorovala vycházející kouř z domu. Hasiči zjistili, že oheň propukl v jedné z obytných místností domu.

„Rákosovým stropem s prkenným podbitím se požár šířil i do půdního prostoru. V místnosti, kde požár pravděpodobně vypukl, bylo nalezeno tělo majitele bez známek života,“ informovala Právo mluvčí hradeckého HZS Martina Žahourková.

Na místo dorazili také vyšetřovatelé hasičů a Policie ČR, kteří budou zkoumat příčinu vzniku požáru a výši škody.

Reklama

Související témata:

Související články

V ruském domově uhořely desítky seniorů

Nejméně dvě desítky mrtvých si vyžádal požár, který v sobotu vypukl v domově důchodců v republice Komi na severu Ruska. Přesná bilance neštěstí není známa....

Při požáru v Košicích uhořely dvě děti

Dvě děti ve věku dva roky a pět měsíců uhořely v pondělí při požáru v Košicích. Oheň zničil dřevěnou chatrč, v níž bydlela rodina s osmi dětmi. Jejich babička...

Výběr článků

Načítám