Hlavní obsah

Stará mě zabije, povzdechl si muž u BMW zaparkovaného v parku na schodech

Novinky, kub
Praha

Pražská policie hledá svědky divoké jízdy černého BMW, které v noci na neděli skončilo uvízlé na schodech v parku Folimanka. Vozidlo před tím jelo v protisměru, policie nyní zveřejnila záznam z bezpečnostní kamery. Policisté rovněž nahráli zadržení muže, který byl u auta a měl od něj klíče. Tvrdil ovšem, že v něm nejel.

Řidič měl klíče od BMW, které jelo v protisměruVideo: Policie ČR

 
Článek

BMW mířilo v protisměru do centra po Nuselském mostě, z něj pak sjelo do parku Folimanka. Podle policie se řidič snažil sjet schody, na kterých ale uvízl. O případu v neděli informovaly Novinky.

Policie při vyšetřování pátrá po svědcích, kteří auto potkali.

Řidič z BMW střílel na kodiaq, policie zveřejnila video

Krimi

Hlídka našla vozidlo na schodech už bez řidiče, opodál ale stál muž, který měl od něj klíče. „Na ně muž upozornil policisty sám, když odemykal a zamykal vozidlo a tím se spouštěl klakson,“ doplnila v úterý podrobnosti k případu mluvčí policie Voileta Siřišťová.

Foto: HZS Praha

BMW uvízlo na schodech.

Osmatřicetiletý muž odmítl test na alkohol a drogy, policie u něj pak při prohlídce našla přes šest gramů kokainu. „Já to nebyl,“ tvrdil policistům o vozidle zapasovaném na schodišti a vyjádřil také obavy nad tím, jak bude na událost reagovat jeho manželka. „Mě zabije stará, mě zabije manželka.“

BMW na šrot, řidič skákal přes svodidla: Policie zveřejnila video z honičky na D5

Krimi

Policie případ vyšetřuje jako přechovávání psychotropní látky, za což hrozí až dvouleté vězení. Podle mluvčí je ale ještě ve hře podezření z obecného ohrožení a poškození cizí věci. Kriminalisté například vyhodnocují další kamerové záznamy a zjišťují přesnou trasu vozidla.

Foto: Policie ČR

Policie našla BMW na schodech bez řidiče.

„Zabývají se také otázkou, kdo vozidlo v inkriminovaný čas řídil. Velice by jim pomohlo, kdyby se očití svědci a ostatní účastníci silničního provozu ozvali na linku 158. Přivítali by také záznamy z palubních kamer automobilů,“ dodala Siřišťová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám