Hlavní obsah

Srážka aut na Uherskohradišťsku: Čtyři zranění včetně dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři lidé, z toho dvě děti, utrpěli v neděli dopoledne zranění při čelní srážce dvou osobních aut u Nivnického Dvora na Uherskohradišťsku. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Právo tom informoval mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Foto: HZS Zlínského kraje

Nehoda si vyžádala čtyři zraněné, z toho dvě děti.

Článek

K nehodě došlo na silnici č. 490 krátce po desáté hodině. „Jeden z automobilů přejel do protisměru a čelně se střetnul s druhým vozidlem,“ řekl Právu policejní mluvčí Petr Jaroš. Požití alkoholu řidiči před jízdou nebylo podle něj zjištěno.

„Bližší okolnosti nehody jsou předmětem šetření,“ doplnil policejní mluvčí s tím, že silnice musela být v místě nehody dočasně uzavřena.

Mezi zraněnými byly dvě děti, muž a žena. Jejich zranění byla lehká až střední. Jedno dítě bylo vrtulníkem transportováno do brněnské fakultní nemocnice.

Foto: HZS Zlínského kraje

Na místě nehody zasahoval i vrtulník.

„Muž utrpěl lehká zranění, byl ošetřen na místě. Žena byla převezena sanitkou do uherskohradišťské nemocnice, stejně tak jedno dítě,“ sdělil ČTK mluvčí Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Jakub Omelka.

Nejtragičtější den na českých silnicích. Vyhaslo šest životů

Krimi

Hasiči podle Žemličky pomáhali naložit zraněné. „Následně jsme provedli protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny na vozovce zasypali sorbentem,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám