Hlavní obsah

Spor muže a ženy v Kopřivnici ukončila až zásahová jednotka

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kopřivnice

Opileckou hádku, která vyvrcholila hrozbou plynovou pistolí, zažil o prvním svátku vánočním jeden z kopřivnických barů. Incident mezi sedmadvacetiletým muže a jednatřicetiletou ženou ukončila až zásah desítek policistů.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K události došlo v ranních hodinách v centru Kopřivnice. Policie dostala oznámení, že v jednom z barů se vzájemně napadají muž a žena. „Měli se ohrožovat zbraní,“ podotkl policejní mluvčí René Černohorský.

Na místo vyrazila také zásahová i speciální pořádková jednotka.

Policisté hádku páru rychle ukončili, na podlaze podniku skutečně našli plynovou pistoli, naštěstí bez nábojů. „U muže vykázala orientační dechová zkouška 1,4 promile alkoholu, a byl pozitivní na návykové látky, žena měla 1,7 promile alkoholu v dechu,“ sdělil.

Případ prověřují novojičínští kriminalisté. Ti zjišťují, zda byla naplněna skutková podstata některého z trestných činů a proč k incidentu vůbec došlo. Hádka i zásah policistů se obešel bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám