Hlavní obsah

Soud poslal do vazby muže, který se měl pokusit znásilnit v Plzni několik žen

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Ve vazbě skončil v pátek 36letý muž, který se měl pokusit znásilnit v Plzni několik žen. Mluvčí policie Michaela Reindlová uvedla, že se policie k případu podrobněji vyjádří příští týden.

BEZ KOMENTÁŘE: Vazba pro podezřelého ze znásilněníVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Hrozilo, že by mohl obviněný na svobodě v trestné činnosti pokračovat,“ uvedla soudkyně k důvodu vazby.

Podle zjištění Práva měl muž některé ženy napadnout s nožem v ruce. Tak to bylo například v létě před vysokoškolskými kolejemi, kde podle žaloby zaútočil na studentku. Ta se tehdy snažila křičet, a násilníkovi dokonce nabízela peníze, aby ji nechal být. Při zápase útočníka kousla a jeho krev jí tehdy ulpěla na oblečení. Podle analýzy DNA šli kriminalisté najisto, protože muž už byl v minulosti dvakrát za znásilnění odsouzen.

Někdo mě sleduje, volala příteli. Pak se ji útočník pokusil znásilnit

Krimi

Obviněný muž je podezřelý také z napadení ženy v Petákově ulici letos v červnu. Žena šla tehdy v noci domů a slyšela za sebou kroky, zatelefonovala proto svému příteli, který pro ni šel ke vchodovým dveřím.

Útočník ji ale mezitím dostihl. „Přistoupil zezadu k poškozené, zakryl jí dlaní ústa a druhou rukou ji začal osahávat na intimních místech, přičemž ji povalil na zem,“ uvedla už dříve Reindlová.

Za znásilnění příbuzné v Brně dostal popelář 5,5 roku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám