Hlavní obsah

Smyk na hrachu poslal auto na Chrudimsku do příkopu. Policie pátrá, kdo vysypal náklad

– Střemošice

Neobvyklé pátrání řeší policisté na Chrudimsku, kde řidička osobního auta dostala smyk na silnici, na které byl vysypaný náklad hrachu. Žena naštěstí vyvázla bez zranění. Policie hledá šoféra vozidla, ze kterého náklad vypadl.

Foto: Policie ČR

Nehoda řidičky na Chrudimsku

Článek

Nehoda připomínající legendu o dopadení zbojníka Jánošíka se stala minulý týden v pátek krátce po 6. hodině ve vesnici Bílý Kůň, která je součástí obce Střemošice.

„Řidička vozidla značky Kia Soul při průjezdu levotočivou zatáčkou dostala s vozidlem nekontrolovatelný smyk, srazila dopravní značku, betonový sloupek a s vozidlem skončila na pravém boku v příkopě. Měla velké štěstí, vyvázla bez zranění,” informovala ve středu mluvčí policie Dita Holečková.

Foto: Policie ČR

Nehoda ve vesnici Bílý Kůň na Chrudimsku se stala na silnici, na kterou se vysypal náklad hrachu

Podle vyšetřovatelů musel této nehodě předcházet jiný incident, při němž neznámý řidič dostatečně nezabezpečil hrách, načež se sypký náklad rozkutálel přes celou silnici.

Příjezd do Brna zablokovali divočáci a nadměrný náklad

Krimi

„Chrudimští dopravní policisté hledají svědky, kteří viděli, jak a kdy došlo ke znečištění komunikace. Stejně tak pokud jste viděli neznámého řidiče s neznámým vozidlem, ze kterého se hrách vysypal, obraťte se na kolegy na čísle 974 572 250 nebo prostřednictvím linky 158,” dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Nehoda na Chrudimsku na silnici, na kterou se vysypal náklad hrachu

Reklama

Výběr článků

Načítám