Hlavní obsah

Skateboardista jel uprostřed silnice. Za napomenutí dostal řidič pěstí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice
Aktualizováno

Napadením vyvrcholil v polovině dubna na Českobudějovicku incident mezi řidičem a mužem na skateboardu. Případ vyšetřuje policie, která v pátek zveřejnila snímky dvou mužů, se kterými potřebovala hovořit. Muži se ještě během dne sami přihlásili.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Případ se odehrál 11. dubna odpoledne v obci Bavorovice, kterou podle policie projížděl muž na skateboardu uprostřed silnice. Na jeho počínání reagoval řidič renaultu, který ho upozornil, aby jel u strany.

Jsme kamarádi, hráli divadlo před policií mladíci, kteří zbili a oloupili dvojici

Krimi

„Pachatel však zareagoval tak, že udeřil skateboardem do přední kapoty vozidla a pak odjel. Majitel vozidla ho však po chvíli dohnal a došlo k dalšímu incidentu,“ informovala mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Výrostci v Praze zmlátili dva mladíky, protože si odmítli kleknout

Krimi

Podle ní muž zaútočil na řidiče pěstmi a způsobil mu zranění v obličeji. Policisté v pátek zveřejnili fotografie dvou mužů, se kterými chtějí mluvit. Později odpoledne mluvčí informovala, že muži se sami přihlásili. „Další úkony v případu proběhnou příští týden,” konstatovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám