Hlavní obsah

Šestnáctiletý chlapec skočil pod rozjetý kamión před zraky dívky

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Pod kola rozjetého kamiónu skočil ve středu odpoledne v Ostravě šestnáctiletý chlapec. Nyní bojuje o život v nemocnici. Pravděpodobně šlo o sebevraždu, ke které se mladík odhodlal před zraky svojí o rok mladší kamarádky.

Článek

O události informovala ve čtvrtek ráno mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Nehoda se stala na výpadovce z Ostravy do Příbora nedaleko nákupního centra Interspar. „Dosud zjištěná fakta nasvědčují verzi sebevražedného jednání, neboť mladík měl náhle vstoupit do jízdní dráhy přijíždějícímu vozidlu,“ řekla mluvčí. Mladík byl s těžkým zraněním a v bezvědomí převezen do nemocnice.

„Zajištěna byla také listina, zřejmě dopis na rozloučenou, motiv jednání mladíka nebyl zjištěn. Okolnosti události jsou i nadále předmětem prověřování, rodiče ani dívka, která se nacházela na místě, nebyli vzhledem k okolnostem události dosud vyslechnuti,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám