Hlavní obsah

Šestnáctiletá matka šla z dětského domova na procházku se synem, zatím se nevrátila

Novinky, kub
Ostrava

Ostravská policie pátrá po šestnáctileté dívce, která zmizela v neděli z vycházky z dětského domova se svým ročním synem, se kterým je v domově umístěna. Před výletem podle policie sdělila, že jde za svým přítelem Pavlem.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie uvedla, že dívka se nevrátila z plánované vycházky. „Nepodala o sobě žádnou zprávu. Sdělila, že jde za svým přítelem Pavlem. Dívka by se mohla pohybovat i s dítětem po Ostravě a v okolí,“ sdělila v úterý mluvčí policie Pavla Jiroušková.

Šestnáctiletá dívka pochází z Havířova, trvalé bydliště má v Ostravě-Zábřehu. Podle informací z pátrací databáze je vysoká zhruba 151 cm, má hubenou postavu, černé vlnité vlasy a hnědé oči. Naposledy na sobě měla podle policie černé elastické kalhoty, červené tričko, růžovou bundu a plátěné boty.

„Policisté uvítají jakékoliv informace k pohybu pohřešované. Občané je mohou volat na bezplatnou linku policie 158,“ dodala Jiroušková.

Reklama

Související články

Policie našla pohřešovanou 12letou dívku

Policie zastavila pátrání po 12leté dívce, která se v úterý nevrátila ze školy v Praze. Pohřešovanou našel v obchodním centru v Českých Budějovicích policista,...

Policie našla pohřešovanou 14letou dívku

Policie v úterý odpoledne našla 14letou dívku z Rychnova nad Kněžnou. Školačka je v pořádku. Policisté po dívce pátrali v systému dítě v ohrožení.

Výběr článků

Načítám