Hlavní obsah

Seatu s řidičem se zaseklo kolo, zpřerážel stromy a vyhořel

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Albrechtice

O velkém štěstí může hovořit řidič z Orlickoústecka, který přežil nehodu, při níž autem vrazil do několika stromů, vyletěl ze silnice a vozidlo pak začalo hořet. Souhrou okolností za ním jel jiný řidič, který mu pomohl před plameny uniknout.

Foto: HZS Pardubického kraje

Hasiči požár auta u Albrechtic likvidovali pěnou

Článek

Nehoda se stala v neděli odpoledne u Albrechtic na Orlickoústecku. Řidiči jeli za sebou do kopce, tomu vpředu ve vozidle Seat Leon se podle vyšetřovatelů mělo zaseknout zadní kolo.

Řidiče na Karlovarsku uvěznil požár v autě na plyn, zachránili ho tři svědci

Krimi

„Řidič s vozem přerazil několik stromů, dostal smyk a spadl s vozem ze stráně. Při dopadu pravděpodobně došlo k proražení nádrže plné pohonných hmot a automobil začal hořet,“ sdělila v pondělí mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Auto na Orlickoústecku po nehodě vyhořelo

„Řidič měl štěstí v neštěstí, protože za ním jedoucí řidič zastavil a včas poraněného muže z hořícího vozu přes místo spolujezdce vytáhl,“ dodala mluvčí.

Tunel Blanka zablokoval požár, luxusní auto shořelo na popel

Krimi

Zraněný řidič skončil v péči záchranné služby. Požár hasiči zlikvidovali pěnou. Škodu vyšetřovatelé vyčíslili na půl milionu korun.

Reklama

Související články

Hořící BMW uhasili fekáliemi

Šokující, pro někoho zábavné, pro jiného smutné i nechutné video pocházející z Ruska koluje internetem. Hořící BMW X6 na videu hasí fekální vůz, který právě...

Výběr článků

Načítám