Hlavní obsah

Se zavražděnou taxikářkou se v Ústí loučili kolegové

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Padesát vozů taxi projelo v pondělí Ústím nad Labem, aby uctilo památku zavražděné 39leté taxikářky. Tu podle policie ubodal minulou neděli nad ránem 19letý mladík.

Foto: Aleš Pelikán, Právo

Kolona taxíků v Ústí uctila smrt zemřelé ženy

Článek

Kolonu doprovázeli policisté, kteří v době průjezdu městem zastavovali dopravu. Smuteční řada aut projela centrem města, dojela až do čtvrti Neštěmice na místo vraždy, kde přítomní položili květiny a uctili památku zavražděné kolegyně. Pak šňůra vozů zamířila ke krematoriu na Střekov, kde se konal pohřeb.

Pohřbu se zúčastnil i 18letý syn zemřelé a další příbuzní, známí a kolegové. „Je to tragédie, co se všechno může stát a co si lidé dovolí. Nedávno napadli i mého kolegu, který váží 130 kilogramů,“ svěřil se jeden z přítomných taxikářů. Známí i neznámí kolegové taxikářky přinášeli na obřad květiny a věnce. Nakonec ženě u krematoria zatroubili.

Vražda se stala minulou neděli na křižovatce ve čtvrti Neštěmice. Tam pachatel po hodinovém ježdění dorazil s taxikářkou od baru v Moskevské ulici. Podle policistů hledal místo a odvahu k vraždě. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám