Hlavní obsah

S pistolí v ruce unesl expřítelkyni, na útěku naboural tři policejní auta

Novinky, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Ve snadných řešeních prezentovaných v akčních filmech se zřejmě zhlédl třiatřicetiletý muž z Vyškovska. Spory s expřítelkyní se totiž rozhodl řešit se zbraní v ruce. Vpadl k ženě do bytu, donutil ji sednout do auta, odvezl ji do bytu svých příbuzných, kde jí vyhrožoval podřezáním. Nakonec při útěku před policisty naboural tři služební auta.

Foto: Policie ČR

Muž při honičce naboural tři policejní auta.

Článek

Muž v bytě své expřítelkyně ve Vyškově vykopl dveře. Ženě pohrozil, že pokud bude klást odpor, už nikdy neuvidí své dítě. Poté ji odvedl do auta čekajícího před domem a řidiči nařídil, aby je odvezl do Brna. Tam expartnerku odvedl do bytu příbuzných, kde chtěl, aby mu vysvětlila jejich rozchod.

„Vyhrožoval jí, že ji zabije, podřeže a také chtěl, aby na počítači napsala vzkaz, že je v pořádku a ať se do nich nikdo neplete. Žena jej prosila, zda by se nemohli vrátit zpět do Vyškova, aby ještě viděla svoji dceru. Muž její žádosti nakonec vyhověl,“ popsala dramatické okamžiky policejní mluvčí Iva Šebková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Prorazil i zátaras

Po návratu do Vyškova ale ženu nenechal jít za dítětem a donutil ji zůstat v autě.

V tu chvíli ale už na místo přijížděli zburcovaní policisté. Muž šlápl na plyn a začala dramatická honička. Při zběsilé jízdě s ženou v autě naboural jeden z pronásledujících vozů a nezastavil se ani před zátarasem ze dvou policejních aut, do kterého narazil. Potom jej ale policisté dokázali zastavit a vytáhnout z auta.

Policejní komisař už muže obvinili z několika trestných činů. Svým řáděním způsobil škodu za 355 tisíc korun. Byl umístěn do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám