Hlavní obsah

Rvačka žáků v Mostě skončila tragicky, chlapec přišel o ledvinu

Most

Mostečtí kriminalisté šetří od úterý školní rvačku, která se změnila téměř v boj o život. Před základní školou se poprali dva nezletilí chlapci, mladší z nich utrpěl těžké zranění, a dokonce přišel o ledvinu.

Zpověď školačky - svědkyně brutálního napadeníVideo: Události112

 
Článek

„Mohu pouze potvrdit, že vyšetřujeme trestný čin těžkého ublížení na zdraví, ve kterém figurují nezletilí chlapci. Kvůli jejich nízkému věku ale nebudeme sdělovat více informací,“ informovala v pátek Novinky mluvčí policie Ludmila Světláková.

Podle serveru Události112 napadl dvanáctiletého chlapce o dva roky starší chlapec z dětského domova. „Šli jsme ze školy, když došlo venku k bitce. Bylo u toho hodně spolužáků. Do Lukáše se pustil Luboš, bil ho a kopal. Pak je oba od sebe odtrhla učitelka a zraněného Lukáše odvezla záchranka do nemocnice," řekla spolužačka napadeného.

„Momentálně nejsme zákonným zástupcem nezletilého pacienta zplnomocněni poskytovat informace o jeho zdravotním stavu,“ sdělil Novinkám mluvčí nemocnice v Mostě Jiří Vondra. Podle informací serveru upadl chlapec do bezvědomí a v nemocnici přišel o ledvinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám