Hlavní obsah

Rvačka v Lysé skončila pobodáním, útočník neutekl daleko

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lysá nad Labem
Aktualizováno

Kriminalisté vyšetřují krvavý incident v Lysé nad Labem na Nymbursku. Podle prvotních informací se tam porvali dva muži, přičemž jeden druhého pobodal a utekl. Napadený muž skončil v nemocnici, jeho soka podezřelého z útoku policie později vypátrala.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení v Lysé nad Labem skončilo pobodánímVideo: Novinky

 
Článek

Incident mezi dvěma muži se odehrál v pondělí večer v Masarykově ulici v Lysé nad Labem před vstupem do areálu místního výstaviště. Dvojice přijela vlakem z Milovic a už jejich společnou cestu provázely podle vyšetřovatelů spory.

„Napadání pokračovalo i venku, kde 46letý muž vytáhl nůž a na druhého, o tři roky staršího muže jím zaútočil. Způsobil mu bodnořezná zranění, se kterými ho transportoval vrtulník do nemocnice, zranění bylo kvalifikováno jako středně těžké,” sdělila v úterý mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Muž měl při grilování napadnout známého řeznickým nožem

Krimi

Mladší z mužů z místa utekl, policie ho dopadla v úterý odpoledne ve zhruba šest kilometrů vzdálených Milovicích. Kriminalisté případ vyšetřují jako těžkou újmu na zdraví, za kterou pachateli hrozí až 12 let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám