Hlavní obsah

Rozčilený muž na Šumpersku prudce nacouval do souseda, který natíral dveře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Sousedské spory vyvrcholily v neděli zraněním muže na Šumpersku. Po výměně názorů nasedl 57letý muž do auta a nacouval do souseda. Policie jej již obvinila.

Muž prudce nacouval do sousedaVideo: Policie ČR

 
Článek

Obviněný muž jel podle vyšetřovatelů v autě se synem po cestě k domům v Loučné nad Desnou, kde zastavil mezi domem a dřevníkem. Soused tam zrovna natíral dveře otevřené do cesty.

Lupič s berlí přepadl muže na eskalátorech v metru. Po potyčce utekl

Krimi

„To se mu nelíbilo, vyskočil z auta a začal jej slovně napadat a častovat vulgárními výrazy. Došlo mezi nimi také na krátkou strkanici. Do toho se vložil syn agresivního muže, který vystoupil z vozu a snažil se otce uklidnit,“ vylíčila mluvčí policie Marie Šafářová.

Dva muži napadli v Prachaticích ženu a muže. Toho zmlátili a polévali chemikáliemi

Krimi

Otec se synem pak nastoupili do auta a poodjeli. Následně však řidič zařadil zpátečku a dle policie prudce a úmyslně najel do nic netušícího souseda.

Toho srazil na zem a zranil jej. Poškozený si přivolal záchranáře, kteří ho převezli do nemocnice.

„Kriminalisté 57letého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a přečinu výtržnictví,“ shrnula Šafářová.

Foto: Policie ČR

Banální spor vyústil v násilí

Reklama

Výběr článků

Načítám