Hlavní obsah

Rodinná rozepře na Kladensku skončila pobodáním muže

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Stradonicích nedaleko Slaného na Kladensku došlo v neděli odpoledne k rodinné hádce, která skončila bodným poraněním muže. Toho museli převézt do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Incident na Kladensku skončil pobodánímVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Celé situaci měla předcházet nejprve hádka. Poté měl začít muž podle prvotních informací škrtit čtyřleté dítě ženy. Ta pak dle svých slov dostala strach a chopila se nože, se kterým přibližně sedmadvacetiletého muže bodla. „Můžeme potvrdit, že došlo k rodinnému incidentu, při kterém byl zraněn muž. Žena s kriminalisty spolupracuje,” uvedl bez dalších podrobností policejní mluvčí Pavel Truxa.

Podle lidí z obce už měl být muž v minulosti nejméně jednou ze společné domácnosti vykázán policií. Informace o údajném napadení dítěte nechtěl policejní mluvčí potvrdit. „Kriminalisté teprve zjišťují, co přesně se na místě stalo,” doplnil.

Záchranáři na místo vysílali pozemní posádky i vrtulník z Prahy. Ten ale nakonec nebyl potřeba. „Zranění muže nebyla život ohrožující. Záchranáři ho po ošetření převezli sanitkou do nemocnice. Bližší informace však může sdělit pouze policie,” sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Ženu převezli kriminalisté na policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám