Hlavní obsah

Řidička BMW dostala smyk, dítě v protijedoucím autě přišlo o rodiče

Právo, zaš

Tragická dopravní nehoda se odehrála v neděli večer na Klatovsku. Mladá řidička nezvládla své BMW, dostala smyk a s vozidlem vjela do protisměru. BMW vzápětí narazilo do protijedoucího peugeotu, ve kterém cestovala rodina s tříletým dítětem. Rodiče nehodu nepřežili.

Foto: Policie ČR

Havarované BMW po nedělní srážce s peugeotem.

Článek

„Šestadvacetiletá cizinka při projíždění pravotočivé zatáčky před obcí Velký Bor dostala na mokré vozovce s vozidlem smyk a vjela do protisměru. Přední část BMW narazila do levé boční části protijedoucího peugeotu,“ řekla Právu policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Zatímco BMW zůstalo stát u pravé krajnice, peugeot skončil na střeše mimo komunikaci. „Dvaačtyřicetiletý řidič peugeotu a jeho třiačtyřicetiletá spolujezdkyně utrpěli zranění, na jejichž následky na místě zemřeli. Další, nezletilá osoba byla se zraněním transportována leteckou záchrannou službou do nemocnice v Plzni,“ doplnila Ladmanová.

Lékařům se zřejmě dítě podařilo zachránit. Nemocnice se ale k jeho stavu odmítla konkrétněji vyjádřit.

Strážci zákona provedli u šoférky BMW dechovou zkoušku na alkohol a test na drogy. Výsledky byly v obou případech negativní. Žena i její spolujezdec vyvázli bez zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám