Hlavní obsah

Řidiči na Pardubicku vzplálo za jízdy auto

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břehy

Dramaticky skončila cesta řidiče na Pardubicku, kterému vzplálo za jízdy jeho osobní auto. Stihl zastavit a před plameny utéct.

Foto: HZS Pardubického kraje

Řidič stihl z hořícího auta na Pardubicku utéct

Článek

Řidič vozidla se dostal do problémů v pondělí při jízdě u obce Břehy na Pardubicku, o případu informovala v úterý mluvčí hasičů Jana Poláková.

Během několika minut zbylo z auta v Ostravě jen ohořelé torzo

Krimi

Muž podle ní nejdřív ucítil kouř, vzápětí vyšlehly plameny. „Zastavil a ihned vyběhl z auta do bezpečné vzdálenosti. Při příjezdu hasičských jednotek bylo viditelné plamenné hoření v motorovém prostoru,” upřesnila mluvčí.

Foto: HZS Pardubického kraje

Požár auta v obci Břehy

Hasiči požár zlikvidovali za osm minut vysokotlakým proudem vody, odpojili autobaterii a vozidlo zkontrolovali termokamerou.

U Třeboně se srazila dvě osobní auta. Jedno začalo po nárazu hořet

Krimi

Požár výrazně poničil také povrch silnice, kterou hasiči uklidili. Situaci bude řešit správa a údržba silnic.

Foto: HZS Pardubického kraje

Hasiči požár auta v obci Břehy zlikvidovali za osm minut.

„Na místo se dostavil vyšetřovatel hasičů, který společně s policisty zjišťuje přesné příčiny tohoto případu,” dodala Poláková.

Reklama

Související témata:

Související články

Žhář zapálil na Berounsku devět aut

Hasiči likvidovali v noci na středu rozsáhlý požár v Chyňavě na Berounsku, kde vzplálo devět aut na pozemku u domu. Podle vyšetřovatelů vozidla zapálil zatím...

Výběr článků

Načítám