Hlavní obsah

Řidiče zabil vůz, ze kterého předtím vypadl

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Tragická dopravní nehoda se stala v pátek odpoledne v obci Velká Polom nedaleko Ostravy. V zatáčce havaroval osobní vůz, z něhož vylétl řidič. Automobil pak na něj dopadl, muž smrtelným zraněním podlehl na místě. Zraněna byla i devítiletá dívka, kterou z místa odvezl okoloprojíždějící řidič.

Článek

Záchranáři se o neštěstí v mírné zatáčce při výjezdu z obce směrem na Háj ve Slezsku dozvěděli deset minut před půl třetí. Na místo ihned vzlétl vrtulník z Ostravy, protože z místa bylo hlášeno vážné zranění jednoho člověka. Zraněným byl osmatřicetiletý muž, pravděpodobně řidič havarovaného automobilu.

Muži pod vozem nemohl pomoci ani lékař záchranné služby. Foto: ZZS Moravskoslezského kraje. „Při nárazu byl čelním oknem vymrštěn ven, přičemž vozidlo dopadlo na něj. Pacient utrpěl mnohočetná poranění, která byla neslučitelná se životem a zasahující lékař mu již bohužel nedokázal pomoci. Muž patrně zemřel bezprostředně po nehodě,“ řekl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Zraněnou dívku od nehody odvezl neznámý muž

Záchranáři našli ve vozidle prázdnou dětskou sedačku a také čepičku. Proto začali hledat dalšího postiženého, avšak bezvýsledně. Po chvíli se ukázalo, že dítě se ve vozidle skutečně nacházelo, bylo ale z místa odvezeno kolemjedoucím motoristou.

Policisté devítiletou dívku skutečně objevili. Byla neznámým mužem odvezena na pracoviště její matky a v době příjezdu hlídky policie již byly obě doma. Dítě však při nehodě utrpělo poranění.

Automobil dopadl přímo na muže, který předtím z vozu vypadl. Foto:ZZS Moravskoslezského kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám