Hlavní obsah

Řidičce ujelo nezabržděné auto, skončilo v zábradlí mostu nad Bečvou

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Auto bez řidiče křižovalo ve čtvrtek odpoledne frekventovanou Vsetínskou ulici ve Valašském Meziříčí. Řidička ho zapomněla zabrzdit a odešla od něj. Vůz se zastavil o zábradlí na mostě přes Bečvu.

Foto: Policie ČR

Nezabrzděné auto křižovalo silnici a chodník ve Valašském Meziříčí.

Článek

„Třiašedesátiletá řidička jedoucí ve směru na Hranice zastavila se svým vozidlem krátce po půl jedné odpoledne na frekventované Vsetínské ulici ve Valašském Meziříčí. S autem zastavila u pravého okraje vozovky, vypnula motor, uzamkla auto a odešla pryč,“ sdělila mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Foto: Policie ČR

Nezabrzděné auto křižovalo silnici a chodník ve Valašském Meziříčí.

Auto po svém návratu našla na protější straně na chodníku. „Řidička auto zapomněla zabrzdit. Po jejím odchodu se rozjelo, přejelo do protisměru, pak na chodník a nakonec narazilo do kovového zábradlí mostu přes řeku Bečvu. Bylo štěstí, že v protisměru zrovna nejelo žádné vozidlo a hlavně po chodníku nikdo nešel. Dechová zkouška u řidičky byla negativní,“ uvedla mluvčí.

Řidička dostala pokutu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám