Hlavní obsah

Řidič v Chomutově túroval auto tak dlouho, až celé shořelo

– Chomutov
Právo, koc

Nedaleko služebny chomutovské městské policie hořelo auto. Jeho majitel při startování túroval motor tak dlouho, až se vzňal. Poté vůz zcela shořel, požár přitom poškodil i vedle stojící vůz. Video z incidentu, ke kterému došlo před vánočními svátky, policie zveřejnila v úterý.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič túroval auto tak dlouho, až začalo hořetVideo: MP Chomutov

 
Článek

Hlídka strážníků byla v nočních hodinách nejprve upozorněna, že na nedalekém parkovišti pobíhá muž okolo vozidla, ze kterého se valí hustý dým. „Obsluha kamerového systému zjistila, že je oznámení pravdivé, a okamžitě informovala hasiče,“ řekl ve středu Právu ředitel městské policie Tomáš Douda.

Při příjezdu hlídky bylo vozidlo už v plamenech a strážníci se marně snažili oheň uhasit hasicím přístrojem ze služebního vozidla. Do příjezdu hasičů tedy zajišťovali, aby se nikdo z kolemjdoucích nepřiblížil a nedošlo tak ještě k nějakým zraněním. Škodám na sousedním voze se už ale nepodařilo zabránit.

„Strážníci zjistili, že jde o problémového obyvatele města, který se opakovaně snažil nastartovat a túroval motor, čímž zřejmě došlo k nějaké závadě, která způsobila požár,“ přiblížil ředitel Douda pravděpodobnou příčinu. Případem se nyní zabývá Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám