Hlavní obsah

Řidič srazil v Praze matku se synem a ujel, policie po něm pátrá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Matku s pětiletým synem srazil ve čtvrtek dosud neznámý řidič v Praze 4 a ujel. Policisté po něm pátrají a v pátek požádali o pomoc veřejnost. Chlapec byl podle vyjádření pražské záchranné služby převezen preventivně do nemocnice.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na Roztylském náměstí před sedmou hodinou ráno. Dvojici na přechodu srazil Peugeot Partner šedé barvy.

„V důsledku nárazu byli poraženi na komunikaci. Řidič motorového vozidla, aniž by zastavil a poskytl pomoc, z místa dopravní nehody ujel,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský. O rozsahu zranění policisté neinformovali, mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová pro Novinky uvedla, že chlapce z preventivních důvodů převezli do nemocnice, jinak ale prý záchranáři nikoho neošetřovali.

Policisté žádají svědky nehody, aby se přihlásili na tísňovou linku 158. „Nebo aby osobně podali svědectví na adrese Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy, služba kriminální policie a vyšetřování, odbor vyšetřování dopravních nehod, Praha 8 – Kobylisy, Horňátecká 481/5,” uvedl Rybanský.

Případ policisté prošetřují jako trestný čin ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem motorového vozidla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám