Hlavní obsah

Řidič smetl na přechodu devadesátiletou ženu a ujel, seniorka zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie hledá řidiče, který ve čtvrtek ráno osobním autem v Ostravě-Porubě srazil devadesátiletou ženu, která na místě zemřela. Řidič nezastavil a z místa ujel.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce po 7. hod. na Alšově náměstí. "Důchodkyně přecházela silnici po přechodu pro chodce. Utrpěla smrtelná poranění. Řidič ani nezastavil, aby se přesvědčil, co se stalo," řekla mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

Doplnila, že ji srazil pravděpodobně automobil Škoda Felicia tmavší barvy. Policisté zjistili, že vůz po nehodě odjel směrem k Francouzské ulici. Žádají všechny svědky nehody, kteří ještě nebyli vyslechnuti, aby policii kontaktovali prostřednictvím linky 158.

"Nedaleko místa nehody je autobusová zastávka Alšovo náměstí. Na ní například stálo několik lidí," uvedla mluvčí.

Ostravští policisté pátrají i po dalším řidiči, který způsobil vážnou nehodu a z místa ujel. Došlo k ní ve středu večer v Rudné ulici v Šenově. Neznámý řidič tam zezadu narazil do osobního vozu, který po střetu vyjel ze silnice a převrátil se na střechu. "I v tomto případě řidič nezastavil. V nabouraném voze byl přitom zraněný řidič," řekla mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám