Hlavní obsah

Řidič smetl na dálnici D1 jiné auto a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie pátrá po řidiči auta, který měl o víkendu na dálnici D1 nehodu, od níž ujel. Pravděpodobně se nevěnoval řízení a narazil do jiného vozu, jehož šofér srážku natočil.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič ujel od nehody na D1Video: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala v sobotu kolem půl druhé v noci na přibližně 214. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Řidič, který natočil záznam a po kolizi zastavil, jel v pravém jízdním pruhu. V zrcátku podle svých slov viděl auto, jehož řidič se zřejmě nevěnoval řízení, začal brzdit, strhl auto do levého pruhu a narazil do svodidel.

„Od těchto se odrazil a narazil do levé zadní části jeho vozidla. Jak nehoda dopadla, je patrné ze záznamu. Zarážející je však chování řidiče po nehodě, který beze všeho z místa odjel,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Policie žádá o pomoc se ztotožněním řidiče, který ujel. Podle jejich zjištění to zřejmě byla stříbrná Škoda Octavia druhé generace po faceliftu. „Auto bude po nehodě viditelně poškozené. Informace k vozidlu na záznamu volejte na číslo 158,“ shrnul mluvčí policistů. Nehoda se obešla bez vážnějšího zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám