Hlavní obsah

Řidič na Kladensku ujížděl strážníkům. Havaroval a rozpáral auto o strom

Novinky, jap, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno
Aktualizováno

Zraněním skončila pro řidiče fordu děsivě vypadající nedělní nehoda u Svárova na Kladensku. Muž při ní svůj vůz rozpáral o strom. Nehodě předcházela honička se strážníky městské policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička se strážníky skončila u Unhoště nehodouVideo: Novinky

 
Článek

„Strážníci Městské policie Unhošť nám v neděli večer oznámili nehodu osobního automobilu na silnici mezi Unhoští a Svárovem na Kladensku. Na místo byly vyslány dvě jednotky profesionálních i dobrovolných hasičů,” řekla Novinkám mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Mladý muž v autě ujížděl policii dvoustovkou. Pak narazil do sloupu

Krimi

Podle mluvčí policie Jany Šteinerové řidič v Unhošti naboural nejprve dopravní značku a pak vjel na trávník. Od nehody ujel, ale vůz spatřila hlídka strážníků. Ta chtěla řidiče zkontrolovat, muž však začal ujíždět.

„Pronásledování skončilo v obci Svárov, kde narazil do stromu. Byl převezen do nemocnice. Osmačtyřicetiletý muž odmítl dechovou zkoušku,“ řekla Novinkám mluvčí policie.

Motorkář nabuzený pervitinem unikal policii i na jednom kole

Krimi

Řidič vyvázl se zraněním, ihned po nehodě skončil v péči záchranářů, kteří ho po ošetření převezli do motolské nemocnice. Silnice byla po dobu zásahu záchranářů uzavřena.

„Hasiči po zadokumentování nehody policií ještě uklidili vozovku,” dodala mluvčí. Do nemocnice byl řidič převezen za policejní asistence. Případ policie dále vyšetřuje.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Honička se strážníky skončila u Unhoště nehodou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám