Hlavní obsah

Řidič nepřežil srážku dvou aut na Karvinsku

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Osmačtyřicetiletý řidič škodovky zahynul ve čtvrtek brzo ráno po střetu s dodávkou na silnici mezi Karvinou a Českým Těšínem. Z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se srazil s dalším autem. V něm byli lehce zraněni tři lidé.

Článek

O nehodě informovala mluvčí policie Zlatuše Viačková. „Na mostě došlo k čelnímu střetu vozidel. Po střetu řidič osobního vozidla na místě zemřel. Řidič dodávkového vozidla a jeho dva spolujezdci mají lehká zranění,“ uvedla mluvčí.

Záchranáři už řidiči auta nedokázali pomoci. „První pomoc postiženému již na místě poskytovali svědci události, kteří prováděli srdeční masáž. V oživovacích pokusech pokračovala i posádka záchranné služby. Zasahující lékař však při prvotním vyšetření zjistil, že pacient utrpěl mnohočetná poranění, a to v oblasti hlavy, hrudníku a břicha, která byla neslučitelná se životem,“ konstatoval mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám