Hlavní obsah

Řidič naboural v Praze tramvaj, i se spolujezdcem skončil v poutech

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na křižovatce ulic U Brusnice a Milady Horákové v Praze se ve čtvrtek srazila tramvaj s osobním autem. Řidič vozidla byl podle dechové zkoušky opilý. Jeho spolujezdec fyzicky zaútočil na policisty. Oba proto skončili v poutech. Při nehodě se v tramvaji lehce zranila žena a dítě. Záchranka je odvezla do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda tramvaje a osobního auta v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po 18. hodině. „Řidič vozidla se podrobil dechové zkoušce s pozitivním výsledkem vyšším než jedno promile. Spolujezdec po nehodě útočil na policisty a nepřestal ani po zákonných výzvách. Oba muži proto skončili v poutech,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Podle svědků se měl řidič se spolujezdcem po nehodě vyměnit.

Při nehodě se zranili tři lidé, muž z osobního auta, žena a dítě v tramvaji. „Muž z osobního vozu odmítl ošetření i převoz do nemocnice a podepsal negativní revers. V naší péči skončila žena s dítětem, kteří cestovali v tramvaji. Záchranáři je po ošetření převezli s lehkými zraněními do motolské nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranky Jana Poštová.

Kvůli nehodě byl v místě na několik desítek minut zastaven tramvajový provoz a tvořily se dlouhé kolony aut.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám