Hlavní obsah

Řidič naboural v Praze policejní zátaras a převrátil hlídkový vůz

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kvůli nehodě dvou kamiónů a osobního vozu museli policisté v pondělí večer uzavřít Novopackou ulici na okraji Prahy. O dvě hodiny později ale do jejich zátarasu naboural jiný řidič.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního vozu na okraji PrahyVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě dvou kamiónů a osobního auta vyjeli hasiči, policisté i záchranáři. Auta se srazila u čerpací stanice v Novopacké ulici, směrem do centra. Kvůli zásahu hasičů a záchranářů musela být silnice směrem do centra uzavřena. Dopravu odkláněli policisté u sjezdu na Východní spojku.

Před půl desátou večer ale do blikajícího policejního vozidla, které stálo napříč silnicí, naboural řidič civilního superbu.

Policisté stáli tou dobou u vozu. Na poslední chvíli ale stihli uskočit za svodidla. Policejní vůz skončil po nárazu převrácený na střeše. Všichni účastníci nehody vyvázli bez zranění. Přítomnost alkoholu vyloučili policisté u řidiče superbu dechovou zkouškou.

Následky původní nehody se mezitím podařilo odstranit. Kvůli převrácenému policejnímu vozu však zůstal provoz v Novopacké ulici omezen a sveden do jednoho jízdního pruhu.

Přesné okolnosti obou nehod policisté vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám