Hlavní obsah

Řidič dodávky přebíhal po nehodě dálnici D11, srazilo ho jiné auto

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dálnici D11 se ve čtvrtek po 18. hodině stala tragická nehoda, při níž zemřel řidič (49) dodávkového vozidla. Nehoda si vyžádala na několik hodin omezení provozu a řidiči jedoucí ve směru na Hradec Králové byli odkláněni mimo dálnici přes obec Chlumec nad Cidlinou.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na hradecké dálnici D11

Článek

„Podle prvotního šetření tento řidič zřejmě narazil do před sebou jedoucího osobního vozidla značky Renault, které skončilo vlevo na středových svodidlech. Řidič dodávky zůstal po střetu stát v pravém jízdním pruhu. Po nehodě vystoupil ze svého vozu a ve snaze dostat se zřejmě k druhému vozidlu, začal přebíhat neosvětlenoou dálnici,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková.

Údajně měl mít na sobě tmavé oblečení bez reflexních prvků. „Bohužel v té době přijíždělo od Prahy osobní vozidlo VW Passat, které přebíhajícího chodce porazilo. Muž utrpěl při nehodě zranění, kterému na místě podlehl,“ pokračovala mluvčí.

V nemocnici následně skončila řidička renaultu. Přesné okolnosti nehody a přesnou příčinu nyní vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám