Hlavní obsah

Řidič dodávky nepřežil náraz do silničářské šipky na Pražském okruhu

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha-východ

Kvůli vážné dopravní nehodě je omezený provoz na Pražském okruhu ve směru k Ruzyni. Řidič dodávky poblíž Herinku vrazil do značení silničářů. Nehodu nepřežil.

Tragická nehoda dodávky na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Havárie se stala kolem 15. hodiny. „Z důvodu vyšetřování dopravní nehody a odstraňování jejích následků je v místě omezen provoz vozidel,” sdělila policie s tím, že k tragédii došlo na 78. kilometru ve směru na Ruzyň.

Pražský okruh zastavily vysypané betonové skruže. Bourala auta i motorkář

Krimi

„Řidič dodávky z dosud nezjištěné příčiny narazil do mobilního dopravního značení (vozidla ŘSD se šipkou označující směr jízdy), které upozorňovalo na odstavené vozidlo,” sdělila mluvčí policie Eva Kropáčová.

Řidič zůstal v dodávce zaklíněný, jeho zranění byla podle záchranářů neslučitelná se životem.

Reklama

Související články

Hromadná nehoda uzavřela Pražský okruh

Hromadná nehoda u Modletic zastavila v sobotu dopoledne obousměrně dopravu na Pražském okruhu. Při nehodě se podle posledních údajů zranilo pět lidí, z toho...

Na Pražském okruhu se převrátil kamion

Převrácený kamion komplikuje ve čtvrtek dopoledne dopravu na Pražském okruhu. Nákladní auto skončilo v příkopu, podle prvních informací se nikdo nezranil.

Výběr článků

Načítám