Hlavní obsah

Nákladní auta sešrotovala na Pražském okruhu toyotu, ženu vyprošťovali přes půl hodiny

– Praha • Aktualizováno
Novinky, ok, jap

Dvě nákladní a jedno osobní auto havarovala v pondělí ráno na Pražském okruhu. Hasiči zraněnou ženu vyprošťovali asi 40 minut. Tvoří se kolony.

Vážná nehoda na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před osmou hodinou ráno na výjezdu z Pražského okruhu na dálnici D10 ve směru na Mladou Boleslav. Hasiči dostali informaci o střetu od automatického systému e-call. Systém jim nahlásil přesnou polohu i druh auta.

„Proběhlo náročné vyprošťování jedné osoby. Na místě byly tři jednotky včetně speciálního vyprošťovacího automobilu. Na místě přistál vrtulník,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Podle informací z místa se osobní auto značky Toyota dostalo mezi dva nákladní vozy a náraz je téměř zničil. Spolujezdkyni hasiči vyprošťovali 40 minut. Následně si ji převzala záchranná služba.

Vážné zranění utrpěla 32letá žena. Záchranáři ji po ošetření převezli do Ústřední vojenské nemocnice. V osobním autě se podle mluvčího záchranářů Ondřeje Fraňka zranil také o dva roky mladší muž, kterého sanitka převezla se středně těžkými zraněními do vinohradské nemocnice.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Zničené osobní auto

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Sešrotované auto na Pražském okruhu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám