Hlavní obsah

Řidič audi nabízel hlídce 50 tisíc. Když se nedohodli, začal utíkat

Hradec Králové

Padesát tisíc korun nabízel v úterý řidič audi strážníkům v Hradci Králové. Muž před nimi nejprve ujížděl v autě a po neúspěšné dohodě se snažil zmizet v parku. V policejní cele si navíc vybil zlost na osvětlení.

Po nebezpečné jízdě městem se řidič snažil strážníkům utéctVideo: MP Hradec Králové

 
Článek

Městská policie uvedla, že řidič audi nedal strážníkům přednost v křižovatce, když se ho pokoušeli zastavit, nereagoval. Jel v protisměru a zákazem vjezdu tak dlouho, až si prorazil pneumatiku.

Vodečku jsem pil, mám vás rád, snažil se o hovor se strážníky řidič se čtyřmi promile

Krimi

Hlídce, která ho vzápětí dojela, se snažil namluvit, že je kolemjdoucí. Odmítl dechovou zkoušku a předložení dokladů. Nabídl však lákavou dohodu. „Pokud ho nechají jít, dá každému z nich 50 000 korun. Strážníci muže upozornili, že celý rozhovor je nahráván, přesto svoji nabídku ještě jedou zopakoval,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Opilec skončil zaklíněný na zastávce v Hradci Králové, vyprostit ho museli hasiči

Krimi

Hlídka mu sdělila, že je podezřelý z trestného činu. Na to vzal nohy na ramena a začal utíkat. Přitom odhazoval nějaké předměty do trávy. Chytit se jej podařilo v parku, v trávě pak policisté našli klíčky od auta.

Přivolaná policie zjistila, že 33letý muž má zákaz řízení. Byl převezen na služebnu, kde v cele rozbil stropní svítidlo. „Muž byl obviněn z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a zločinu podplácení, za což mu hrozí trest odnětí svobody od 1 roku do 6 let,“ uzavřela mluvčí policie Iva Kormošová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám