Hlavní obsah

Případ vraždy ženy v Teplicích policisté odloží, podezřelý není pro nízký věk trestně odpovědný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté zadrželi v sobotu večer nezletilého podezřelého z vraždy ženy, která byla nalezena v lesoparku v teplické části Řetenice. Znají již rovněž totožnost oběti. V neděli to oznámila krajská policejní mluvčí Jana Slámová. Vzhledem k nízkému věku zadrženého bude věc odložena.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

"Podezřelého jsme zadrželi v sobotu ve večerních hodinách. Podařilo se ztotožnit i oběť," řekla Slámová.

„Ve věci budou provedeny potřebné vyšetřovací úkony. Vzhledem k tomu, že osoba je mladší 15 let, není tedy trestně odpovědná, bude věc odložena,” konstatovala mluvčí. Zadržený mladík byl umístěn do diagnostického ústavu.

„Další informace, s ohledem na rodinu a zejména s přihlédnutím k věku oběti i pachatele, nebudeme poskytovat,” dodala Slámová.

Přesnou příčinu úmrtí ženy má objasnit nařízená soudní pitva, podle kriminalistů ale vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí vraždy.

V Ústeckém kraji jde letos o první případ vraždy. Loni jich bylo sedm, až na jednu krajští kriminalisté objasnili všechny.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám