Hlavní obsah

Při srážce autobusu s osobním autem v Liberci se zranilo pět lidí

Právo, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec
Aktualizováno

V Liberci se v pondělí ráno srazil linkový autobus s osobním autem. Na místě bylo po srážce podle policistů pět zraněných.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Řidič osobního auta utrpěl těžké zranění a čtyři cestující z autobusu měli lehká zranění,“ řekla Právu mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Z autobusu na Sokolovsku se utrhlo víko, rozbilo auto v protisměru

Krimi

Podle ní první vyšetřování na místě nehody ukázalo, že řidič osobního auta vjel ze zatím neznámých důvodů do protisměru a s autobusem se srazil čelně. „Dechová zkouška u řidiče autobusu byla negativní a u řidiče osobního auta jsme si vyžádali odběr krve v nemocnici,“ doplnila Sochorová.

Podle ní se jednalo o autobus meziměstské dopravy mezi Jabloncem nad Nisou a Libercem. Ke srážce došlo nedaleko kruhového objezdu Kunratická, který leží právě na hlavní spojce mezi oběma městy.

Sjezd z tohoto kruhového objezdu na liberecké sídliště Kunratická policie po nehodě zcela uzavřela a řidiči musí místo objíždět přes Vratislavice nad Nisou nebo centrum Liberce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám