Hlavní obsah

Při nehodě zdemoloval své BMW, hlavní tah do Brna stál

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dopravní nehoda v úterý ráno blokovala ulici 5. května v Praze ve směru na dálnici D1. Řidič černého BMW zde zřejmě nepřizpůsobil jízdu mokré vozovce a své vozidlo převrátil na bok. S těžkým zraněním skončil v nemocnici.

Foto: HZS Praha

Řidič nezvládl řízení a svůj vůz převrátil na bok.

Článek

Nehoda se stala krátce po 06:00 poblíž čerpací stanice Agip. Pětatřicetiletý řidič tam zřejmě nezvládl řízení a na mokré vozovce narazil do svodidel, sloupu a převrátil svůj vůz na bok.

„Zasahující hasiči z Krče zaklíněného řidiče vyprostili pomocí hydraulických nůžek. Ten byl následně předán záchranářům,“ uvedla mluvčí hasičů Pavlína Adamcová. Těžce zraněného řidiče převezla sanitka do nemocnice v Motole.

Foto: HZS Praha

Řidič nezvládl řízení a svůj vůz přetočil na střechu

Dechová zkouška nemohla být vzhledem ke stavu řidiče provedena. Zraněnému muži bude v nemocnici odebrána krev. Policisté museli po dobu vyprošťování silnici zcela uzavřít. V protějším směru byl provoz omezen.

Foto: HZS Praha

Řidič nezvládl řízení a svůj vůz přetočil na střechu

„Okolnosti dopravní nehody policisté vyšetřují. Provoz ve směru na Brno bude ještě během dopoledne omezen, kvůli opravě sloupu a svodidel,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Kropáčová.

Foto: HZS Praha

Řidič nezvládl řízení a svůj vůz přetočil na střechu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám