Hlavní obsah

Při nehodě policejního vozu a felicie se zranili tři lidé

– Stříbro (Tachovsko)

Páteční noční nehoda u Stříbra na Tachovsku, při které do policejního vozu narazil čelně třiasedmdesátiletý řidič Škody Felicia, si vyžádala tři zraněné. Všichni skončili v plzeňské fakultní nemocnici.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Škoda na vozidlech činí téměř 300 000 korun, informovali v sobotu velicí důstojník krajských hasičů Miroslav Moule a policejní mluvčí Hana Štefflová.

Nehoda se stala v pátek před 22:30 na silnici mezi Milíkovem a Stříbrem. "Policisté zpracovávali ve voze nehodu nákladního vozidla se zvěří. Do jejich vozu, který stál u nákladního auta, v té chvíli narazila Škoda Felicia. Její řidič i oba policisté byli lehce zraněni," uvedla mluvčí.

Dechová zkouška u policistů byla negativní, u řidiče škodovky se čeká na výsledky krevního testu. Předběžná škoda činí 280 000 Kč.

"Stojící vozidla byla řádně osvětlená výstražnými světly a místo nehody označili výstražným trojúhelníkem. Příčina nehody je zatím v šetření," uvedla Štefflová.

Nákladní automobil směřoval od Stříbra na Milíkov, tedy po frekventované silnici druhé třídy k dálnici D5. Spojka má tři pruhy, z toho dva na Stříbro, tedy ve směru, kudy jela Škoda Felicia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám