Hlavní obsah

Při nehodě fiatu na Karvinsku dva mrtví a jeden těžce zraněný

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Dva lidské životy vyhasly ve čtvrtek večer při dopravní nehodě, která se stala ve Stonavě na Karvinsku v místní části Bonkov. Osobní auto ve velmi vysoké rychlosti vyletělo ze zatáčky a narazilo do stromu. Ve vozidle cestovali tři nepřipoutaní muži - dva byli na místě mrtví, třetí bojuje o život v nemocnici.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

O tragédii informovala mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Nehoda se stala nedaleko autobusové zastávky Pindur před osmnáctou hodinou.

„Řidič osobního automobilu Fiat Multipla projížděl zatáčkou a pravděpodobně vlivem vysoké rychlosti vyjel mimo komunikaci a skončil v příkopu. Automobil při nehodě zavadil o strom a skončil na střeše,“ řekla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Ve fiatu podle ní cestovali tři muži - dva ve věku 32 a 28 let a třetí dosud neupřesněného věku.

„Ani jeden z cestujících nebyl ve vozidle připoután. Během nehody z vozidla vypadli. Zatím není úplně jasné, kdo z nich seděl za volantem. Domníváme se, že šlo o muže, který nehodu přežil a byl těžce zraněn, naše domněnky si ale musíme ještě ověřit,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám