Hlavní obsah

Při nehodě dvou aut u Kladna byli zraněni čtyři lidé, včetně dvou dětí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

V zatáčce na silnici mezi Kladnem a Velkou Dobrou se v pondělí odpoledne střetla dvě osobní auta, z nichž jedno skončilo převrácené na střeše. V nemocnici skončili čtyři lidé, včetně dvou dětí.

BEZ KOMENTÁŘE: Při nehodě na Kladensku se zranili čtyři lidéVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na okresní silnici. Jeden z vozů projížděl podle svědků zatáčkou částečně v protisměru, přičemž došlo ke střetu s protijedoucím vozem. Jedno z aut skončilo převrácené na střeše, druhý vůz skončil v příkopu.

"Nehoda nám byla hlášena s nutností vyproštění zaklíněných osob. Ty však vyprostili svědci ještě před příjezdem hasičů," uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Zraněné z vozu vyprošťoval řidič převozové sanitky, který projížděl náhodou kolem.

"Naši záchranáři si do své péče přezvali dva dospělé a dvě děti. Všichni byli po ošetření převezeni k dalším vyšetřením do kladenské nemocnice. Všichni utrpěli zranění lehčího charakteru," sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Policisté museli silnici obousměrně uzavřít. Hasiči provedli protipožární opatření a po vyšetření nehody policií uklidili silnici. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám