Hlavní obsah

Při nehodě auta a dodávky na Kroměřížsku zemřel řidič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

U Střílek na Kroměřížsku se ráno srazily osobní auto a dodávka. Při nehodě zemřel řidič jednoho z vozů, další tři lidé utrpěli zranění, dvě jsou vážná. Jednoho ze zraněných transportoval do nemocnice vrtulník. Místo nehody je už průjezdné.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tragická nehoda se stala okolo 5.30 na křižovatce silnic I/50 a II/432 poblíž benzinové čerpací stanice Motrans. "Nehodu nepřežil řidič jednoho z automobilů, další tři osoby utrpěly zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a převoz osob do nemocnice. Jedna osoba byla transportována letecky," uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.

BMW jelo v protisměru na Nuselském mostě, pak uvízlo na schodech

Krimi

K nehodě vyjížděly posádky záchranné služby ze Zlínského i Jihomoravského kraje, vzlétl také vrtulník. "Letečtí záchranáři poskytli péči vážně zraněnému mladému muži a po ošetření a zaléčení pacienta transportovali do traumacentra Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích. Pozemní posádka se postarala o muže středního věku, jeho zranění byla také vážná," uvedla mluvčí jihomoravské záchranné služby Hedvika Kropáčková. Pacient byl následně převezen na urgentní příjem Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně.

Dva lidé zemřeli při nehodě aut na Novojičínsku

Krimi

Dalšího ze zraněných převezla sanitka do nemocnice v Uherském Hradišti s pohmožděným hrudníkem. "Nebyl v ohrožení života, bylo to spíše lehčí zranění," uvedl mluvčí záchranářů Petr Olšan.

Příčinami a okolnostmi vážné nehody se zabývají policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám